Sommarhälsning från skolledningen!

Nu börjar sommaren närma sig vilket är härligt! Alla har vi längtat efter lite sol och värme och nu kommer den med stormsteg!

Under vårterminen har det varit mycket hårt arbete i skolan och eleverna behöver verkligen ett sommarlov fyllt med vila, lek och avkoppling.

Under året har åk 3 och åk 6 genomfört nationella prov. Resultaten visar att många elever utvecklats och klarat proven.
Eleverna har lyckats fantastiskt bra och vi ser att lärarnas undervisning har gett eleverna god möjlighet att utveckla sitt lärande på ett mycket positivt sätt.

Under terminen har skolan satsat på att intensivt arbeta med läsförståelse vilket har gynnat elevernas läsutveckling.

Fritidshemmets dag var en jättelyckad eftermiddag där personal och elever bidrog till en härlig avslutning på dagen.

Framtidskören med åk 3 genomförs den 23/5 på Skeppsholmen och åk 3 ska även framträda på Skansen ihop med artisten Nano. Detta sker på Sveriges nationaldag den 6/6. Konserten kommer att sändas på SVT.

Den 1/6 har vi utflyktsdag för alla elever och personal. I år åker vi till Ängsjö för en heldag med uteaktiviteter och vi hoppas på fint väder hela dagen. Vi ser fram emot en heldag tillsammans med alla elever och personal.

Våra elever i Förskoleklassen har förberetts, utvecklats och är redo att börja i åk 1 till hösten. Vi har också haft inskolning av våra nya 6-åringar som vi hälsar extra varmt välkomna till terminsstart.

Terminen börjar den 16/8-17.

Skolavslutningen firas på skolgården den 9/6 kl.09.00 då alla hälsas varmt välkomna!

Skolledningen hälsar alla en glad sommar och tackar för ett gott samarbete!

Suzanne Heikman, rektor

Terhi Sörensen, bitr.rektor